Om os

Enmandshæren bag LAWschool er mig, Lise Elisabeth Haaning - jeg er uddannet cand.jur. i 2013 fra Aarhus Universitet. Jeg har undervist i erhvervsret/erhvervsjura (formueret) siden 2014, gør det fortsat - og JEG ELSKER DET!

Jeg har en mission om at "gøre det seriøst sjovere at lære jura" - og det er ikke for sjov! Faktisk er det rigtig nemt at gøre rigtig kedeligt (og måske endda uforståeligt) - måske er det derfor, du sidder og læser dette lige nu. Så hvis du søgte på "kedeligt og uforståeligt", så er du kommet det gale sted hen.

Jeg gør det som jeg ville ønske, at jeg selv var blevet undervist i jura. Blandt andet ved at formidle overblik, så den, der lærer, kan opnå den analytiske skarphed, som man får, når man netop har overblik.

Derfor udviklede jeg en stor samling af animerede overbliksfilm - nu over 90, som siden er blev fintunet, og nu udgør kernen i LAWschool. Mine elever og Youtube-følgere var superglade for dem og havde stor gavnlig effekt af dem.
Jeg besluttede mig for, at mange flere skulle kunne få gavn af dem. Det blev til e-læringsplatformen www.lawschool.dk, et motiverende læringsunivers, som nu hjælper rigtig mange studerende og elever med at komme på forkant, stive selvtilliden af og komme godt - og sjovt - fra start med at lære jura.

I 2021 bestod jeg pædagogikum og skrev afsluttende opgave om virtuel undervisning. Undervejs kom flere funktioner, virtuelle caseopgaver og gamificationelementer til. LAWschool bliver løbende videreudviklet med kræs for din læring og din motivation - følg meget gerne med på vores Linkedinside.

Som underviser bruger jeg mine personlige erfaring og viden om læring og formidling af svært stof til at videreudvikle LAWschool som platform og supplerende læringsmateriale, blandt andet problembaseret læring, til at tage med helt ind i klasselokalet. Sammen gør vi det seriøst sjovere at lære jura :-)

Så det, du sidder og kigger på nu, er mange (som i RIGTIG mange) timers arbejde og kærlighed til både jura og læring støbt om til en helt unik og professionel platform. LAWschoold er ingen standardløsning og er som god mad - lavet helt fra bunden.

God arbejdslyst!

Mange hilsner,

Lise Elisabeth Haaning - Stifter af Lawschool
Betal med:
Sidemenu