FAQ - ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spøgsmål.

Hvordan foregår et kursus?

Et kursus består af én eller flere lektioner, som kan tages hvor og hvornår det passer dig. Du kan altid vende tilbage til et igangværende kursus - se under "Igangværende kurser", hvor du kan fortsætte fra den lektion, du kom til.
En lektion består altid af en animeret overbliksfilm på max. ca. 5,5 minut og en quiz til. En lektion skal besvares med min. 80 % rigtige for at kunne komme videre til næste lektion eller for at afslutte sidste lektion i et kursus.

Når du er kommet igennem sidste lektion i et kursus, kan du gemme og afslutte, og så er kurset gennemført. Du kan altid tage et kursus igen - og lige så mange gange, du har lyst til! I din personlige kursusstatistik kan du se, hvor mange "runder", du har kørt kurset. Et gennemført kursus er 1 kursusrunde.

Kan jeg tage en lektion flere gange?

Jeps, du kan sagtens tage den samme lektion igen og igen, hvis du vil øve dig eller forbedre dig, inden du fortsætter til næste lektion. Lau følger dig hele vejen igennem og fortæller dig, om du klarer dig bedre eller værre end dit bedste, så du hele tiden kan se, om du forbedrer dig, holder niveauet eller skal have en opsang.

Kan jeg vende tilbage til en lektion, hvis jeg er gået videre?

Nej, så skal du gennemføre kursusrunden for at kunne starte forfra igen. Men du kan holde den lektion, du er kommet til, åben ved at undlade at trykke på "Gem og fortsæt til lektion X" og på den måde øve dig på den samme lektion igen. Dine forsøg med lektionen tæller stadig med i din lektionsstatistik.

Kan jeg tage det samme kursus flere gange?

Yes, det kan du. På LAWschool kalder vi det "kursusrunder" - og du kan tage et kursus lige så mange gange, du vil.

Hvilke typer spørgsmål findes der?

Der findes
  1. Multiple choice-spørgsmål, hvor du kan ske at skulle vælge 1 eller flere svar. Alle rigtige svar skal markeres for at få spørgsmålet rigtigt.
  2. Sandt/falsk-spørgsmål
  3. Sammenkoblingsspørgsmål, hvor du skal sammenkoble de korrekte par vandret. Parrene kan bestå kun af billeder, kun af tekst eller en blanding af tekst og billeder. Alle par skal være rigtige for at spørgsmålet er rigtigt.
  4. Rækkefølge-spørgsmål, hvor du skal placere billeder eller tekst i den rigtige rækkefølge. Alle elementer skal være placeret rigtigt for at få spørgsmålet rigtigt.

Om badges og stjerner

Når du gennemfører et kursus, får du et fint badge, som viser hvilket kursus du har gennemført.
Gennemfører du, men ikke 100 % fejlfrit,
får du et badge på din trofævæg i området "Gennemført med plads til forbedring" under "Gennemførte kurser".
Gennemfører du med 100 % rigtige hele vejen igennem, får du et badge på din trofævæg i området med "Gennemført uden huller" under "Gennemførte kurser". Du får også et ur ved siden af dit badge, som viser, hvor hurtigt, du gennemførte kurset med 100 % rigtige. Så kan du se, om du kan forbedre dig på din tid, hvis du tager kurset igen.
Gennemfører du en lektion i 1. hug, vil du kunne se den gule stjerne her i din lektionsstatistik. Gennemfører du et helt kursus i første hug (måske endda med 100 % rigtige), så får du den gule stjerne på dit kursusbadge.
Du kan altid tage et kursus igen og opnå den gule stjerne på dit badge.
Det er din bedste kursuspræstation, som kommer på din væg, så hvis du senere tager kurset igen, og det gik knap så godt, bliver dit badge ikke degraderet. Det kan kun opgraderes, og fx skifte plads fra "Gennemført med plads til forbedring" til "Gennemført uden huller" eller opgraderes med den gule stjerne.
"Alle kurser" er en kursusoversigt, som derudover også viser dig, hvilke kurser, du allerede har gennemført uden at skulle klikke forbi "Gennemførte kurser" - det husker LAWschool for dig.

Hvad er aktivitetsvæggen?

Aktivitetsvæggen er jeres klasses eller holds fælles væg, hvor I kan skrive indlæg, som hele klassen kan se, synes godt om og kommentere. Når én på holdet gennemfører et kursus, deler Lau din bedrift med holdet.

Statistikker og resultater

Under din profil finder du din egen private logbog over dine bedrifter, fx hvilke lektioner og kurser, du har gennemført, hvis du har gennemført i første hug og din endelige kursusscore. Herfra kan du trykke ind på det kursus, bedriften omhandler og se noget mere statistisk på, hvordan du har klaret dig.

Hvordan skjuler jeg mine resultater for andre?

Din egen aktivitetsvæg med dine resultater og dine kursusstatistikker kan du skjule, så andre ikke kan se dem. Gå ind på "Min profil" og dernæst "Mine indstillinger" - i bunden kan du styre "Indstillinger for privatliv" og sætte eller fjerne et flueben under "Synlig profil".

Har du valgt, at din profil ikke skal være synlig, er det kun dig og din underviser, der kan se dine resultater, og ikke dine klassekammerater, og Lau informerer heller ikke på klassens aktivitetsvæg når du har gennemført et kursus.

Hvor kan jeg se de rigtige svar henne?

Det kan du desværre ikke - og det er også meningen. Alle quizzerne er baseret på de animerede overbliksfilm, og hvis Lau bare gav dig de rigtige eller forkerte svar, så ville du sikkert ikke huske dem nær så godt, som hvis du skal sikre dig, at du har ret. På den måde giver lektionernes inddeling dig også et reelt billede af, hvad du har styr på, og hvad du har knap så godt styr på. Det samme gælder dine kursusbadges. Så det er helt med vilje :-)

Jeg har fundet fejl i en film eller en quiz - hvad skal jeg gøre?

Hvis du har forhørt dig hos din underviser, og vedkommende også mener, der må være tale om en fejl, så skriv det endeligt til os! Klik på Lau nederst i profilbar-siden, så bliver du sendt til en beskedformular, så vi kan få direkte besked.
Betal med:
Sidemenu